top of page

PROSESSEN

INSPIRASJON

Den nye kolleksjonen for året ble inspirert under en stillhetsretreat sommeren 2023. Metamorfose, den fantastiske forvandlingen en sommerfugl gjennomgår fra å være en larve, til puppe, og til slutt en fargerik sommerfugl, har mange paralleller til menneskets egen utvikling. Det er denne sammenligningen vi utforsker i våre nyeste smykker. 

 

Vinteren 2024 markerer en spennende tid for Myke Mule. 

Da blir det nemlig en ny inspirasjonsreise, så her er det bare å følge med...

IMG_9840.jpeg
About Our Leather
IMG_2006.jpeg

BUDSKAP

Myke Mule skiller seg ut i smykkeverdenen på grunn av sitt unike fokus på mening og budskap. Dette konseptet er sentralt i Mari's designprosess, der hvert smykke hun lager er tenkt til å inspirere og påminne bæreren om noe spesielt i hverdagen. Det kan være alt fra oppmuntring og trøst til styrke.

 

Målet er at når noen bærer et Myke Mule-smykke, skal de ikke bare pynte seg, men også bli påminnet om en dypere betydning. 

SMYKKELANSERING

Etter en lang prosess med inspirasjonsreise, designfase og den håndverksmessige utførelsen av hvert smykke, kulminerer dette arbeidet i en fantastisk smykkelansering hver høst. Lanseringen er mer enn bare et utstillingsvindu for den nye kolleksjonen; det er en feiring av kunst, håndverk og unike budskap.

På lanseringen får man en eksklusiv mulighet til å høre Mari tale og være blant de første til å se de nyeste tilskuddene i Myke Mule-familien. Hvert smykke blir presentert med sin historie, som gir publikum en dypere forståelse for smykkenes symbolikk. For de heldige som deltar, er det en uforglemmelig opplevelse og en enestående feiring. 

Screenshot 2023-11-07 at 16.29.01.png
bottom of page