top of page

Personvernerklæring

Om vikrsomheten - Kontaktinformasjon

Selskapsnavn: Myke Mule Mari Kristine Lillestølen

Organisasjonsnummer: 993 066 540

Telefon: +47 92 86 91 95
E-post: post@mykemule.no


Besøks- og postadresse:
Grefsenveien 21C
0482 Oslo
Norge
 

Del A: Dette samler vi inn når du bestiller fra oss
  1. Navn

  2. E-postadresse

  3. Telefonnummer

  4. Adresse

  5. Postnummer og sted

  6. Hvilke produkter du har bestilt, og detaljene knyttet til bestillingen(e).

Å oppgi opplysningene er nødvendig for å inngå en avtale om at vi skal yte våre tjenester dersom du handler via nettsiden. Har du bestilt et produkt, uavhengig av hvordan bestillingen ble gjort, kan vi kreve opplysningene utlevert.

HVORFOR SAMLES OPPLYSNINGENE INN?

​For å kunne levere deg våre produkter ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk. Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side." Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

Del B: Dette samler vi inn når du bruker nettsiden, mykemule.no

Siden vår bruker informasjonskapsler for å kunne dele følgende informasjon med våre anonnsører:

  1. Om du bestiller produkter eller ikke.

  2. Hvilke produkter du klikker på, og hvor langt i handelsprosessen du kommer.

Formål:
  1. Informasjonen brukes til å kunne forbedre målrettingen av vår egen markedsføring.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke

Om du bestiller eller ikke deles med Facebook (Facebook Pixel), Snapchat (Snapchat Pixel) og Wix.com. Dette gjør at deres systemer automatisk optimaliseres slik at annonsene vises til personer som har større sannsynlighet for å ende opp med bestille produkter.

Les om hvordan informasjonen som samles inn av Google brukes her: 

https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Dine rettigheter
INNSYN

Du har rett til innsyn i alle personopplysninger vi har lagret om deg. På "min side" vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. 

En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

RETTING

Har vi registrert feilaktige opplysninger om deg kan du kreve at vi retter dem.

RETT TIL Å PROTESTERE

For opplysningene som knytter seg til del B har du rett til å protestere mot behandling av dine personopplysninger. Les mer om dette her, og ta gjerne kontakt om du har spørsmål: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/rett-til-a-protestere/

SLETTING

I noen tilfeller kan du kreve at vi sletter opplysningene vi har lagret om deg. Dette vil f.eks. være tilfelle dersom du allerede har mottatt produkter og det ikke er noen grunn til at vi kommer til å trenge dokumentasjon på avtalens innhold i fremtiden. Les mer om retten til sletting her: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/rett-til-sletting/

BEGRENSNING

Mener du at de lagrede personopplysningene er feilaktige, eller du har brukt din rett til å protestere kan kreve at personopplysningene dine ikke skal brukes under behandlingen av kravet. Les mer her: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/rett-til-begrensning/

TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Du kan når som helst trekke tilbake et samtykke til behandling av dine personopplysninger. Behandlingen av personopplysningene i del B bygger på et samtykke, og du kan tilbakekalle samtykket ved å klikke her. For opplysningene i del A, se avsnittet om sletting ovenfor.

KLAGE TIL DATATILSYNET

Brudd på personvernlovgivningen kan klages inn for Datatilsynet. Les mer her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

 

PAYMENT METHODS

Credit / Debit Cards
KLARNA

VIPPS

Payment Methods
bottom of page